3 maj 2014
15:00

IF Brommapojkarna 21

Referat: Sollentuna FK 19 - IF Brommapojkarna 21

Första tävlingsmatchen på 7-manna med vårat breddlag. Vi tränare såg verkligen fram emot matchen och med tanke på förmiddagens lite bleka insats så var det läge för revansch......och oj vad killarna tog vara på den chansen.
Redan från start satte vi högsta fart. Hårt jobb (över stora ytor :-)) och fint passningspel gjorde att vi förla det mesta av spelet på deras planhalva. En bit in i första halvlek lyckas Adam komma fram i mitten och sätta dit 1-0. Vi fortsätter med vårat fina spel i båda formationerna och lite senare har Filip och Viktor ett fint samspel och tillslut dyker bollen upp framför mål och där gör Adam inget misstag utan sätter dit 2-0 i tom bur. Det är också ställningen i paus.
Joel i mål hade endast kastat ut bollen två gånger i första halvlek, så han tyckte det hade varit lite långtråkigt och såg nu fram emot att få spela ut. Han och Yusuf bytte plats till andra.
I andra fortsätter vi med samma fina spel och hårt jobb och det leder fram till en vänsterhörna. Gustav lyfter in den mot sina medspelare framför mål men det är en perfekt skruv så den går direkt i mål. 3-0 är ett faktum. Sollentuna sticker sedan upp i en kontring och gör 3-1 innan vi lite senare får en ny hörna, denna gången från höger. Gustav slår den igen och den här gången studsar den på en motståndare och in i mål. Med två minuter kvar kontrar Sollentuna igen och gör 2-4 och det blir slutresultatet.
Alla killarna gör en kanoninsats. Samtliga spelare håller sina positioner perfekt, spelar bollen till varandra och jobbar hårt alla 40 minuterna.
Det var med ett stort leende på läpparna man kunde åka hem och ta lördagkväll! :-)